Škandal: Evropski parlament izvaja kampanjo za ubijanje nerojenih otrok!

Na nedavni konferenci “My Body, My Rights” je bila predstavljena kampanja z naslovom “#AllofUs”, katere cilj je navduševanje prihodnjih evropskih voditeljev za ubijanje nerojenih otrok. Socialisti, »Progressive Alliance Group« in »Alliance of Liberals and Democrats« so organizirali posebno konferenco za politične skupine »Europe Group« (ALDE), Zelene in European United Left (GUE). V Sloveniji so to stranke SD, DESUS, SMC, ZL.

Kampanja izrecno spodbuja politike, da sprejemajo ukrepe za izvajanje smrtnega nasilja nad nerojenimi deklicami in dečki v okviru kot oni pravijo »spolnih in reproduktivnih pravic in zdravja«. Omenjeni dogodek je odgovor na nedavno odločitev ameriškega predsednika Donalda Trumpa, ki je ob nastopu službe prepovedal financiranje abortivnih organizacij po svetu z denarjem ameriških davkoplačevalcev. Prav tako so se udeleženci te kontroverzne konference zgražali zaradi vedno večje podpore pro-life organizacijam in pro-life voditeljem v Evropi: “Ne samo v ZDA, kjer ultrakonzervativni podpredsednik želi zavrteti čas nazaj; tudi v Evropi smo priča uporu konzervativcev npr. v Veliki Britaniji, Madžarski in Poljski.”

Udeleženci so posebej izpostavili, da je potrebno v javnosti in politiki uporabljati maskirni pojem »opolnomočenje mladih«, kar pomeni podporo brezplačnemu splavu brez vednosti staršev. Prav tako so opozorili na Evropski akcijski načrt Svetovne zdravstvene organizacije za t.i. »spolno in reproduktivno zdravje« (beri – načrt za ubijanje nerojenih dečkov in deklic) za leta 2017-2021, v katerem je zapisano, da je potrebno načrtno vlagati v napredno in primerno spolno vzgojo otrok vseh starosti (beri: tudi v vrtcih bodo morale vzgojiteljice preko iger navduševati otroke za splav in kontracepcijo).

Ob tem ni nenavadno, da najdemo največ proabortivnih aktivistov med levičarskimi strankami tako v EU kot v Sloveniji. Levičarji v Evropskem parlamentu zato preko različnih institucij širijo svojo kulturo smrti. Tako so preko »European Committee on Women’s Rights and Gender Equality (FEMM)« zahtevali od Generalnega direktorata Evropskega parlamenta, da objavi kontroverzno študijo Svetovne zdravstvene organizacije: Study on “Sexual and Reproductive Health and Rights” - ki indoktrinira bralce v smrtonosnem nasilju nad nerojenimi otroki.

Prejšnji teden je mlad francoska političarka v Francoskem parlamentu javno povedala, da ubijanje otrok ne more biti »opolnomočenje mladih«. Maréchal-Le Pen je ob tem obsodila namero vlade, da ukine svobodo izražanja in prepove pro-life spletne strani ter ob tem povedala, da je srečna, ker se je rodila navkljub temu, da jo starša nista »načrtovala«.
 

Več:
  • c-fam.org

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top