Škandal: Macron bo priredil državni pogreb Simone Veil - odgovorni za smrt 4,1 milijona žensk!

Konec junija (30.6.2017) je v 89 letu odšla s tega sveta Simone Veil. Gre za eno najbolj tragičnih žensk, ki je preživela taborišče v Auschwitzu in kasneje legalizirala ubijanje nerojenih žensk v Franciji. Država se ji bo za legalizacijo ubijanja nerojenih otrok zahvalila tako, da jo bo pokopala med največjimi francoskimi znanstveniki, pisatelji in filozofi. Za njeno grozljivo izvajanje propagande za smrt nerojenih otrok, bodo njeni posmrtni ostanki pokopani v Pantheonu v Parizu, kjer so pokopani Voltaire, Victor Hugo, Marie Curie in druge pomembne osebnosti.

Simone Veil ima na vesti smrt 8,2 milijona otrok!

Veil je uzakonila ubijanje otrok v Franciji v času, ko je bila leta 1975 ministrica za zdravje. Francoski zakon s katerim je uzakonila arbortivno industrijo se imenuje prav po njej: “Loi Veil.” Na osnovi njenega krvavega delovanja je v Franciji splav uzakonjen do 12 tedna. Do danes je bilo na osnovi njenega zakona legalno ubitih več kot 8.200.000 nerojenih otrok od tega več kot 4,1 milijona nerojenih deklic.

Macron cinično postavlja Veilovo za »navdih«

Francoski predsednik Emmanuel Macron je v svojem ciničnem zapisu ob njeni smrti izrazil željo, »da naj njeno življenje navdihuje naše sodržavljane.« Ob tem je dejal, da je Veilova »skrbela za najbolj ranljive člane družbe. Njen nekompromisni humanizem jo je naredil za zvestega zaveznika najbolj šibkih in za odločnega sovražnika kakršnegakoli političnega kompromisa s skrajno desnico.« Resnica je popolnoma drugačna – Veilova je z zagovarjanjem splava zanikala pravice najbolj šibkih – to je nerojenih deklic in dečkov. Rezultat njenega dela je bilo uničenje 8,2 milijona nerojenih otrok in prav to je Macron pozdravil kot »častni prispevek« svoji državi. Ob tem je potrebno poudariti, da je njen abortivni aktivizem povzročil razmah abortivne industrije v Franciji, ki je državo pahnila v pomanjkanje otrok in delovne sile. Zato je Francija od 90 let prejšnjega stoletja uvozila na milijone prebivalcev iz Severne Afrike, ki se v večini primerov ne želijo integrirati v francosko družbo. Rezultat Veilove politike bo po 100 letih očiten – zaradi pomanjkanja rojstev in uvoza muslimanov bo prišlo do uničenja francoske kulture in identitete ter vzpostavitev nasilne multikulti družbe, v kateri bodo Francozi in kristjani manjšina.

V Sloveniji ubijanje nerojenih slovenskih otrok zagovarjajo Pahor, Cerar, Erjavec, Židan in Brglez!

Popolnoma enako politiko vodijo v Sloveniji Borut Pahor, Miro Cerar, Karel Erjavec, Dejan Židan in Milan Brglez – vsi odločni pristaši ubijanja nerojenih otrok in t.i. multikulturne Sloveniji. V tej postkuministični Sloveniji Slovenci in Slovenke že danes izgubljamo prebivalstvo in smo priča prave raznarodovalne politike, ki se kaže v načrtnem zmanjševanju števila otrok,  institucionalni slovenofobiji in kristjanofobiji, prepovedi uporabe izraza "slovenski narod" v javnosti, odstopanju slovenske zemlje Hrvatom in načrtni podpori t.i. »suicidalni umetnosti«, ki jo ponazarja spomenik sprave v Ljubljani. Omenjeni spomenik je brez napisov, brez duha in brez vsebine. Gre za simbol slovenske ateistične in slovenofobne elite, ki kaže na Slovensko prihodnost – to je beton, dolgčas in Župančičev citat, ki ga mora vsak turist poteptati, preden spomenik sploh lahko obišče (napis je skrit pod stopnico v višini pločnika). Čas je, da se ozavemo in upremo tej politiki. V letu, ki nas čaka bomo imeli na dveh volitvah možnost, da oddamo glas proti omenjenim politikom ter oddati glas za tiste, ki cenijo Slovenijo in varujejo najbolj uboge - to je nerojene deklice in dečke.

Avtor

Mateja Lorbar

Družbena aktivistka in analitik slovenske družbe. S svojim možem in s tremi otroki živi v manjšem slovenskem kraju.

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top