• Mojca Belcl Magdič, koordinatorica akcije

Čestitke: Slovenija zbrala kvoto podpore za vseevropsko pobudo Mama, oče in otroci

Iskreno bi se vam zahvalila za vso podporo, ki ste jo namenili pobudi Mama, oče in otroci - za vsak preposlan mail, spodbudo, promocijo, članek, povabilo k oddaji podpisa na papirnatih obrazcih, itd.

Po neuradnih podatkih smo v Sloveniji zbrali 7,166 podpisov, kar pomeni, da smo za tisočico presegli nacionalno kvoto. Kdor še ima doma pravilno izpolnjene obrazce, ki so bili podpisani do 3.4. 2017, mi jih lahko pošlje na Družinski center Dlan, Gregorčičeva 4, 9000 Murska Sobota.

Do konca tedna bo jasno tudi, koliko podpisov je bilo zbranih na EU ravni!

O trenutnih rezultatih si lahko preberete na portalu Iskreni.net

Lep pozdrav vsem in še enkrat hvala!

Mojca Belcl Magdič

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top