Sobota, Materinski dan, ustanovitev stranke Glas za otroke in družine

Spoštovani,

z veseljem vas vabiva, da se nam pridružite na ustanovnem kongresu stranke Glas za otroke in družine – stranke, ki Sloveniji prinaša nov zagon in optimizem.

Ustanovni kongres bo na materinski dan, v soboto, 25. marca 2017 v Jurjevi dvorani v Stari Loki, Stara Loka 64, 4220 Škofja Loka.

Program:
9.00 - 9.45                  sv. maša v župnijski cerkvi sv. Jurija v Stari Loki
10.15 - 10.30              uvodna slovesnost in podelitev priznanja "Bela vrtnica" najvišje priznanje za človekove pravice v Sloveniji, gospe Angelci Likovič, srčni borki za človekove pravice
10.30 - 13.30              ustanovni kongres stranke GLAS ZA OTROKE IN DRUŽINE
od 13.30 dalje            družabno srečanje s pogostitvijo

Metka Zevnik in Aleš Primc, predstavnika iniciativnega odbora

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top