Splavi in demoniziranje družinskega življenja so glavni razlog za upadanje gospodarske rasti!

V Sloveniji je še vedno prepovedano govoriti o pravih vzrokih za gospodarske probleme. OECD, EU in druge mednarodne organizacije že leta opozarjajo našo državo na nevzdržno gospodarsko stanje ter potrebo po pokojninski reformi. Kaj se skriva za temi besedami? V Sloveniji imamo premalo mladega prebivalstva. Tudi zato, ker smo v zadnjih 50 letih brezglavo abortirali 700.000 svojih otrok, ki bi bili danes steber delovne sile, davkoplačevalci in potrošniki, ki bi poganjali naše gospodarstvo. Tako pa imamo zdesetkane mlade generacije ter vedno večjo generacijo upokojencev, za katere zmanjkuje denarja za pokojnine in zdravstveno zavarovanje.

Bonitetna agencija Moody's opozarja na problem pomanjkanja otrok!

Razlog za ta zapis je globalno poročilo bonitetne agencije Moody's, ki opozarja na negativne učinke staranja prebivalstva za gospodarstvo. Ker se prebivalstvo v zahodnem svetu stara, bo to zaviralo gospodarstvo in trend rasti se bo v naslednjih 20 letih občutno upočasnil, so zapisali v objavljenem poročilu. S problemom neravnotežja med številom starejših in mlajših, ki (še) hodijo v službo, se ne soočajo več le razvite države, ampak tudi hitro rastoče, so ugotovili v Moody's, eni od treh ameriških bonitetnih hiš, ki jih mnogi krivijo za krizo in pri ljudeh nepriljubljene varčevalne ukrepe držav.

Gre za tempirano demografsko bombo! 

Ta "tempirana demografska bomba", kot so jo poimenovali v bonitetni agenciji, in z njo povezan padec prihrankov gospodinjstev, bi lahko letno rast svetovnega gospodarstva do leta 2019 znižala za 0,4 odstotne točke. Med letoma 2020 in 2025 bi lahko bil učinek precej večji - rast bi se lahko znižala za 0,9 odstotne točke. Moody's je poročilo utemeljil na raziskavi 33 razvitih in 22 hitro rastočih držav. "Demografska tranzicija, ki se pogosto obravnava kot dolgoročni problem, je pred nami zdaj in bo občutno znižala gospodarsko rast," je dejala ena od avtoric poročila Elena Duggar.

Napovedi o naraščanju svetovnega prebivalstva in nujnosti splavov so napad na klasično družino, mit in neresnica! Ljudi bo na ta način vedno manj!

Delež globalne delovne populacije bo s trenutnih ravni do leta 2030 rasel bistveno počasneje kot v minulih 15 letih - povečal naj bi se za le 13,6 odstotka, potem ko je rast znašala že 24,8 odstotka. Vse države, z izjemo nekaterih v Afriki, bodo beležile padec delovne populacije ali počasnejšo rast. Za več kot deset odstotkov naj bi se delovna populacija s trenutnih ravni do leta 2030 zmanjšala v približno 16 državah, vključno z Nemčijo, evropskim gospodarskim motorjem, Rusijo, Ukrajino in Japonsko.

Razlog za upad prebivalstva: splav, neodgovorna uporaba kontracepcije ter demoniziranje konvencionalne družine!

Demografi opozarjajo, da je mogoče zmanjšati prebivalstvo na različne načine. Najpogosteje z normalizacijo splava nerojenih otrok, širjenjem t.i reproduktivne ideologije, ki temelji na masovni uporabi kontracepcije, odlaganjem rojstva prvega otroka, pretiranim zaposlovanjem in obremenjevanjem žensk, uvajanjem radikalne spolne vzgoje v vrtce in šole, ter redefinicijo zakonske zveze in družine. Gre za idejo, da naj država finančno kaznuje poročene zakonske pare, ki živijo v skupnostih, ki so bolj odprte za otroke, istočasno pa finančno privilegira alternativne življenjske sloge kot npr.  homoseksualne, poliamorozne skupnosti, svingerstvo, t.i. odprte zakonske skupnosti z dogovorjeno nezvestobo itd. Vse z namenom, da bi ljudje živeli v skupnostih, v katerih bi se težje in redkeje odločali za rojstvo otrok.

Liberalno socialistične politične skupine (v Sloveniji Združena levica, Socialni demokrati, Pozitivna Slovenija, DESUS,  (za Stranko Mira Cerarja še ni povsem jasno ali sodi v to skupino) ter mediji (RTVSLO, POPTV, Mladina, Dnevnik, Delo, Večer, Primorske novice itd.) s promoviranjem vsega naštetega normalizirajo svet t. i. kulture smrti. To je svet, v kateri bo po najbolj minimalnih ocenah v 50 letih v Sloveniji biološko izumrlo okoli 30% družin. Razlog: vse te družine so oz. bodo nasedle mitu o prenaseljenosti, svoje otroke so abortirali, prekomerno uporabljali kontracepcijo ter eksperimentirali z družinskimi in spolnimi slogi. 

Jo. Be.
 
Več:

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top