• Angelca Likovič je zaman čakala Laro Jankovič.

TOP TV: Lara Jankovič preutrujena, drugi nimajo časa

TOP TV je za 3. december pripravljala soočenje zagovornikov in nasprotnikov posvojitev otrok dvema moškima, ženskama, transseksualcema in queerseksualcema. S strani proti takim posvojitvam je udeležbo potrdila Angelca Likovič, strani za take posvojitve pa igralka Lara jankovič, ki jo je predlagala Združena levica. Soočenje v oddaji Vroči stol je bilo dogovorjeno za 20.00 uro.

Kaj se dogajalo 3. decembra? Nekaj pred 20.00 je Lara jankovič sporočila, da ima gužvo in da pride ob 21.00. Angelca Likovič je pristala, da počaka. Ob 20.55, ko Lare Jankovič še ni bilo v studio, jo je voditelj Vladimir Vodušek poklical. Povedala je, da še ne more priti, ampak da pride ob 21.30. Ob 21.30 pa je Lara Jankovič sporočila, da je "tako utrujena, da ne more priti na soočenje." Zimzelena Angelca Likovič, ki je uro in pol zaman čakala na soočenje, ni bila preveč kritična. "Ni kaj, če je punca zmatrana, naj se spočije. Ne vem samo, kako bo, ko bo toliko stara kot jaz, če je že zdaj ob 21.30 tako zmatarana."

Top TV je nato hotela pripraviti soočenje naslednji četrtek 10. decembra. Tokrat so bili zagovorniki posvojitev otrok dvema moškima, ženskama, transseksualcema in queerseksualcema bolj korektni. Vsaj niso zavajali. Nihče ni bil pripravljen nastopiti v oddaji. Tako je tudi ta oddaja odpadla.

Danes v oddaji Vroči stol ob 20.00 na TOP TV: Norma Korošec, Franci Donko in Aleš Primc.

24kul.si

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top