Torek 3. 3. ob 16.30 - Vabljeni na vseslovenski shod »Dan Ljubezni« pred Državni zbor!

"Koalicija Za otroke gre!" vabi vse zagovornike pravic otrok in staršev, da se zberejo v torek 3. marca 2015 ob 16.30 pred Državni zborom v Ljubljani. Z javnim shodom bomo pozvali poslanke in poslance, da zavrnejo radikalni predlog Združene levice in uvedbo redefinicije zakonske zveze, ki bo odprla vrata posvojitvam otrok v homoseksualne skupnosti ter diskriminaciji vseh, ki se ne strinjajo s sporno teorijo spola. Na shod, ki bo potekal v sproščenem kulturnem vzdušju pod geslom "Dan Ljubezni", povabite prijatelje in znance. Prinesite zastave, harmonike in dobro voljo. 

N shodu bomo pozvali poslance Državnega zbora, da zavrnejo predlagano spremembo Zakona o zakonski zvezi in družinskih razmerjih, s katero želijo opredeliti zakonsko zvezo kot skupnost "dveh oseb". Takšna definicija pa bo imela naslednje posledice:

1. Posvojitve otrok v istospolne skupnosti, kjer bodo odraščali ali brez mame oz. očeta. 

2. Uvedba diskriminacije za vse tiste, ki se ne bodo strinjali z državno ideologijo in ne bodo poročali oz. dajali otroke v posvojitev homoseksualnim parom (matičarji, sodniki).

3. Sprememba javni šolskih programov, v katerih bodo med učenci promovirali tvegane spolne prakse, eksperimentiranje s spolno identiteto in bivanje v t.i. alternativnih življnejskih slogih.

Koalicija Za otroke gre!

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top