Spomini: Učiteljica je odšla iz razreda in učence prepustila neznancem! Uveden inšpekcijski nadzor! (4. del)

Starši na OŠ Bičevje so bili zgroženi ob informacijah, da je vodstvo osnovne šole v času rednega pouka prepustilo njihove otroke neznanim osebam iz skrajne homoseksualne organizacije Društvo ženska svetovalnica.

Učiteljica je odšla iz razreda in učence prepustila neznancem!

V okviru delavnice »Motnje hranjenja« (12.6.2012) so aktivisti protizakonito prisilili učiteljico, da je zapustila razred in učence prepustila za tri ure ljudem, za katere starši še danes ne vedo njihovih imen. Po odhodu njihove učiteljice je namesto pogovor o motnjah hranjenja, sledila prava »homo-indoktrinacija« v obliki prikazovanja »lezbičnega poljuba«, normalizacije tveganih homoseksualnih spolnih odnosov in ogleda pornografskega materiala. Na koncu so aktivisti  zagrozili otrokom, da o vsebini delavnice »motnje hranjenja« ne smejo nikomur nič povedati – še posebej to velja za starše.

Otroci niso molčali, temveč nasilje aktivistov sporočili staršem!

Otroci so navkljub svojim rosnim letom zmogli državljanski pogum in so svojim staršem pogumno povedali, kaj se je dejansko dogajalo v šoli. Zato so se starši samoorganizirali in zahtevali dodatne informacije. Na njihovo zahtevo, pa se je socialna delavka v e-sporočilu staršem (19.6.2012) odzvala z grožnjo po prijavi zaradi »kršitve osebnih podatkov« in zaporom do 6. mesecev. Tej popolnoma neutemeljeni grožnji je sledila prijava, ki je zahtevala izredni inšpekcijski nadzor na tej šoli.

Inšpekcijski nadzor je trajal eno leto!

Po naših podatkih je sledil skoraj enoletni izredni inšpekcijski nadzor Inšpektorata  Republike Slovenije za šolstvo in šport, ki se je zaključil šele 12.6.2013. V kratkem bomo posredovali informacije o ugotovitvah izrednega nadzora.

Civilna iniciativa za družino in pravice otrok

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top