Ustavno sodišče je danes sprejelo odločitev o družinskem referendumu! Ob 13h tiskovna konferenca »Koalicije za otroke gre!« pred Državni zborom!

Metka Zevnik in Aleš Primc, voditelja »Koalicije za otroke gre!« sta danes dobila obvestilo Ustavnega sodišča, da je sprejeta odločitev o referendumu o Zakonu o zakonski zvezi in družinskih razmerjih. Vse predstavnike medijev vabimo na tiskovno konferenco, ki bo danes v četrtek 22. 10.2015 ob 13h pred Državnim zborom. Več sledi...

»Koalicija Za otroke gre!«
 

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top