V nedeljo glasujmo PROTI posvojitvam v razmerja dveh moških, žensk, transseksuakcev in queerseksualcev

Na referendumu bomo odločali, ali bosta naše otroke lahko posvojila tudi dva moška, dve ženski, dva transseksualca ali dva queersesksualca.

"Za" bo obkrožil/a tisti/a, ki bi svojega otroka dal/a v posvojitev dvema moškima, dvema ženskama, dvema transseksualcema ali dvema queerseksualcema.

"Proti" bo obkrožil/a tisti/a, ki svojega otroka nebi dal/a v posvojitev dvema moškima, dvema ženskama, dvema transseksualcema ali dvema queersesksualcema.

24kul.si
 

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top