RTVSLO: V šole še več neheteroseksualnih spolnih praks!

RTVSLO je z vsemi svojimi podružnicami, radijem televizijo in spletno stranjo pred nekaj meseci ponovno začela na polno kampanjo proti človekovim pravicam družin in otrok.

Preberite si, kako RTVSLO spodbuja, da bi se otroci v šoli čimveč učili o  neheteroseksualnih spolnih praksah.

Danes se v Evropskem parlamentu glasuje o predlogu Poročila Lunaček, ki je predlog aktivističnih skupin teorije spola in zlobiranih politikov, kot ocenjujejo poznavalci razmer. Upajmo, da ga bodo poslanke in poslanci zavrnili. Sicer nas čaka nov agresiven val vsiljevanja teorije spola od vrtcev in šol naprej. Evropske družinske in prolife organizacije vlagajo izjemne napore, da Evropski parlament poročila ne bi sprejel. Organizirana je bila peticija, ki jo je podpisalo že več stotisoč ljudi, v nedeljo so bili v evropskih velemestih organizirani množični shodi, ki se jih je prav tako udeležilo na stotisoče ljudi. Upamo, da so to dovolj močna sporočila poslankam in poslancem,

Če vsa ta prizadevanja ne bi bila dovolj, je ključna naloga družinskih in prolife organizacij, da na evropskih volitvah naredimo, kar je v naši moči, da bodo na teh volitvah zmagali kandidati, ki podpirajo življenje ter človekove pravice družin in otrok. To bi omogočilo, da bi se pov volitvah ti poročilo razveljavilo. "Poročilo Lunaček", če bi bilo sprejeto, sicer ne bi bilo pravno obvezujoče za države članice, bi pa pomenilo politični pritisk, predvsem pa služilo kot podlaga za izvajanje evropskih politik ter deljenje evropskih sredstev. Ekstremne aktivistične organizacije teorija spola so že do sedaj izjemno veliki prejemniki evropskih sredstev, v primeru, da bi bilo to poročilo sprejeto, pa bi se v njihove vrste prekanaliziralo še veliko več evropskega denarja. S tem bi še okrepili pritisk tako na evropski kot na državnih ravneh. Znano je, da ekstremne aktivistične skupine teorisje spola svoje medijske aktivnosti ter ostale dejavnosti za spremembo družbenih vrednot in zakonodaje v veliki meri financirajo prav iz evropskih virov.

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top