Torek, 27.9., ob 17.00, Veliki družinski shod za zaščito otrok

V torek 27. 9. 2022 ob 17.00 bo v Ljubljani pred Državnim zborom veliki shod za zaščito otrok in družin. Državni zbor bo v tednu med 27. 9. in 30. 9. odločal o spremembah Družinskega zakonika. Z njimi hočejo uzakoniti posvojitve otrok v LGBTQIA+ razmerja, ukinili zakonsko zvezo žene in moža ter vzpostaviti pravno podlago za pripravo šolskih programov, ki bi vključevali LGBT spolno vzgojo. To skrbi mnoge starše, saj ta vzgoja vključuje tudi učenje, kako spreminjati spol in spolno usmerjenost. Pripravljen je tudi že slovenski priročnik za tovrstno vzgojo z naslovom Ljubezen je ljubezen, ki je za mnoge starše popolnoma nesprejemljiv. Priročnik Ljubezen je ljubezen si poglejte tukaj: Amnesty international: Otroci, kaj če bi spremenili spol | 24KUL.si

Prosimo, da se shoda zanesljivo udeležite. Rezervirajte si datum in uro. Delo vlade vpliva na življenje po celi Sloveniji, zato je pomembno, da se shoda udeležimo vsi pošteni ljudje iz vse Slovenije. Povabite sorodnike in prijatelje. Povežite se med seboj, napolnite avte, kombije in avtobuse in v torek 27. 9. ob 17.00 pridite v Ljubljano pred Državni zbor. Prosimo vas, da se na shod brezplačno prijavite, da bomo vedeli približno koliko nas bo in bomo temu lažje prilagodili organizacijo. Brezplačne prijave na shod na: https://glaszaotrokeindruzine.si/peticija/

Udeležba na shodu za zaščito družin in otrok je naša pravica, dolžnost in čast!

Nobelova nagrajenka sv. Mati Terezija je nekoč rekla: »Če hočemo, da bo svet slišal sporočilo ljubezni, moramo iti ven«. Kolikokrat smo stopili ven, na ulico, in povedali, kako pomembna sta mama in oče za otroka, kako pomembno je za naše otroke, da družba, država in šola, spoštujejo materinstvo in očetovstvo? Verjetno premalokrat. Zato se ne smemo čuditi, da Slovenijo spreminjajo taki, kot sta Luka Mesec in Miha Kordiš, ki trdita, da ne potrebujemo »spodbujanja tradicionalnih vrednot materinstva in očetovstva«. 27.9. ob 17.00 pred Državnim zborom imamo veliko priložnost, da Slovenija sliši naše sporočilo materinske in očetovske ljubezni, ki sta najmočnejši sili sveta. Program bo lep, a ne predolg, tako da res pridite na ta pomemben in čudovit dogodek. Dobrodošli!

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top