Zaščitimo otroke! Navodila za zbiranje podpisov za družinski referendum 2022

Bodimo aktivni! Navodila za zbiranje podpisov pobude za razpis družinskega referenduma za zaščito otrok in družin:

TUKAJ NATISNITE: OBRAZEC ZA ZBIRANJE PODPISOV ZA DRUŽINSKI REFERENDUM 2022

7 RAZLOGOV ZA ODDAJO PODPISA ZA DRUŽINSKI REFERENDUM ZA ZAŠČITO OTROK IN DRUŽIN SI PREBERITE TUKAJ

1. Natisnite obrazec (v nastavitvah tiskalnika izberite možnost LEŽEČE)
2. Obrazec izpolnite s čitljivimi črkami, pri čemer naj se podatki ujemajo s podatki na osebnem dokumentu. Teh podpisov ni potrebno overiti na upravi enoti. 
3. Če je le mogoče, na enem listu zberite čim več podpisov.
4. Podpisan obrazec pošljite na naslov: Gibanje za otroke in družine, Malejeva 3, 1000 Ljubljana
5. Pomembno: Rok za oddajo pobude je naslednji torek, zato prosimo, da podpisane obrazce oddate na pošto najkasneje v petek 7.10. , da jih bomo pravočasno prejeli in pripravili za oddajo. 
6. Podpise, ki jih boste zbrali po petku, 7.10., ne dajati na pošto, ampak jih v ponedeljek 10.10.2022 med 10.00 in 18.00 uro prinesite na naslov Koalicija "Za otroke gre!", Tržaška 85, 1000 Ljubljana. Predhodno pokličite na tel. št. 041 260 277 (ga. Amedea).

7 razlogov za podpis pobude za Družinski referendum 2022 si preberite TUKAJ.

Pomembno je, da zberemo čimveč podpisov. S tem bomo pokazali najširšo možno podporo slovenskega naroda pravici otroka do mame in očeta ter spoštovanju materinstva  in očetovstva. Prosimo vas, da se organizirate za zbiranje podpisov v družini, v okviru različnih skupin na množičnih dogodkih.

OBRAZEC ZA ZBIRANJE PODPISOV ZA DRUŽINSKI REFERENDUM 2022

Koalicija "Za otroke gre!"

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top