Veselje! Odločalo bo ljudstvo, ne elita

Ustavno sodišče je po pisanju Dnevnika, MMC in Radia Slovenija dovolilo družinski referendum! To pomeni, da o ukinjanju zakonske zveze žene in moža ne bo odločila bogata elita, ampak državljanke in državljani.

Odločitev Ustavnega sodišča, o kateri so pred dnevi poročali mediji, pomeni spoštovanje otroške, materinske in očetovske ljubezni ter ljubezni starih staršev do vnukov! Ljubezen in spolnost med žensko in moškim ter njun spolni odnos so nekaj edinstvenega in najlepšega, kar nam je naravno dano. Materinska in očetovska ljubezen je največ, kar lahko damo otroku. Mama in oče, ženska in moški naj imata v družinskem zakonu mesto, ki je v skladu z naravo.

"Živi in pusti živeti." Kaj kdo pridobi, če se ukine zakonska zveza ženske in moškega? Nihče nič! Izgubijo pa dekleta in fantje, ki bi jo želeli skleniti v prihodnje. pa tudi vsi, ki so jo že sklenili, pa jim jo sedaj hočejo ukiniti ter jih silijo v zvezo »dveh oseb«, ki je niso sklenili.

Hvala vsem, ki ste onemogočili eliti, da bi odločala o naših otrocih! Posebej se zahvaljujemo odlični ekipi pravnih strokovnjakov, ki je pripravila izjemno pravno argumentacijo, ki ji je pritrdilo Ustavno sodišče.

Veselimo se!

 

Koalicija »Za otroke gre!«

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top