Zahvala vsem, ki ste se zavzeli za otroke in pisali poslancem in poslankam!

S skupnimi močmi smo sodelovali na seji Odbora za delo, družino, socialne zadeve in invalide, ki je bila v torek 10. 2. 2015 namenjena obravnavi sporne novele Zakona o zakonski zvezi in družinskih razmerjih. Po pričakovanjih so koalicijski poslanci, v skladu z navodili Združene levice, soglasno podprli zakon, o katerem bo Državni zbor glasoval v začetku marca. Borci za zaščito pravic otrok ste se ob tem množično odzvali na naš poziv ter člane odbora seznanili s svojimi stališči. Poslanke in poslanci so namreč komaj sproti prebirali sporočila in se seznanjali z vašimi stališči. Ob tej priložnosti se vam zahvaljujemo za vaš pogum in odločenost, ki ga bomo v prihodnjih mesecih še velikokrat potrebovali.

Civilna iniciativa za družino in pravice otrok

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top