Zahvalna pobožnost pri Sv. Jožefu v Ljubljani

V nedeljo 3. januarja bo ob 15.00 zahvalna pobožnost in ob 16.00 Sv. maša pri Sv. Jožefu v Ljubljani. Pri Sv. Jožefu je od cvetne nedelje naprej potekala vsako nedeljo enourna pobožnost pred Sv. mašo za namen spoštovanja mame in očeta ter otrokovih pravic v Sloveniji ter krepitev naših družin. Pobudnik in neutrudni spodbujevalec pobožnosti je bil rektor cerkve Sv. Jožefa p. Tomaž Podobnik.

Vabljeni, da se udeležimo zahvalne pobožnosti in Sv. maše v nedeljo 3. januarja ob 15.00 in se še enkrat zahvalimo za velike milosti, ki smo jih prejeli v mesecih naših prizadevanj

Koalicija "Za otroke gre!"

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top