ZDA: Oče vklenjen v lisice, ker se ne strinja s pornografsko propagando v šoli

Oče William Baer se je udeležil sveta staršev v mestu Gilford v New Hapshieru. Opozoril je na knjigo z naslovom Devetnajst minut, ki jo morajo obezno prebrati šolarji. V njej je po mnenju mnogih staršev opis spolnega odnosa, ki ni primeren za štirinajstletne otroke.

Predsednica je določila, da lahko vsak od staršev govori samo dve minuti. William Baer je uvodoma predstavil svoje stališče v dveh minutah, potem pa je želel še dodatno pojasniti svoje stališče. Predsednica mu je to preprečila. In nanj poslala policista, da ga kot kriminalca vklene v lisice in odpelje v zapor.

Čaka ga kazen 1.200$, na katero Baer že napoveduje pritožbo.

Aktivisti, ki si prizadevajo za spolno prevzgojo otrok v šolah postajajo čedalje bolj vsiljivi in vplivni. Ko se jim starši postavijo po robu pa postanejo agresivni in nasilni.

To se žal ne dogaja samo v Ameriki. Tudi v Sloveniji smo že imeli primere, ko so morali otroci brati neprimerne vsebine v zvezi s spolnostjo in nasiljem, celo pedofilsko literaturo in se na delavnicah srečevati s pedofilom. Otroke so v šolah celo prepričevali naj spremenijo spol.

Starši, ne pustimo se prestrašiti. Čedalje bolj se kaže, da moramo zelo pozorno spremljati, kaj se dogaja v šolah. Ko opazimo, da se dogajajo nesprejemoljive prakse, reagirajmo. Organizirajmo se in prepričimo zlorabe nad našimi otroki. Starši smo odgovorni za svoje otroke in imamo pravico, da jih vzgajamo v skladu s svojim prepričanjem. To sta naša odgovornost in pravica. Če tega ne bomo naredili mi, ne bo nihče drug, zato: bodimo pogumni v delu za dobro otrok.

Oglejte si nekoliko daljši prispevek o "zločinu" Williama Baerja in njegovo aretacijo ter njegov kasnejši odziv.

Naj nam bo William Baer zgled pokončnega očeta, ki je pripravljen iti tudi v zapor, da bi zavaroval otroke pred zlorabo!

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top