Zaključek akcije 40 dni za življenje

1. novembra se je zaljučila akcija 40 dni molitve za nerojene dojenčke. Sadovi molitve so bili obilni. Veliko veselje je, da se je ena mama odločila, da zaradi molitve ne bo naredila splava. To je bila bogata izkušnja tako za molivke in molivce, kot za ljudi, ki so jih srečevali. Gotovo vsi sadovi še niso vidni. 

V molitveni pobudi je bil rešen en dojenček!

Vsem, ki so pripravili akcijo in v njej sodelovali, še posebej voditeljici gospe Valentini Pikelj, vse spoštovanje in priznanje!

Uredništvo 24kul.si

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top