Gibanje za otroke in družine.si: Hvala, borke in borci za pravice nerojenih otrok in njihovih mater!

Žrtve končanja nerojenega otroškega življenja so nerojeni otroci, mame in očetje, sestrice, bratci, stari starši. Od 28. septembra do 6. novembra poteka pred Ljubljansko porodnišnico molitev za nerojene otroke in njihove matere. Še posebej za vse žrtve končanja življenja nerojenega otroka. 

V Sloveniji lahko po televiziji in v kinih gledamo vsemogoče nasilje, krvavo pobijanje, pornografijo in druge neprimerne vsebine. Edino, česar po mnenju zagovornikov smrti nerojenih otrok slovenski človek ne sme videti, je film o pravici nerojenega otroka do življenja. Ta tragični mit, predsodek in tabu prepovedi resnice o nerojenem človeškem življenju, ki vsako leto povzroča na tisoče žrtev, načenjajo v Zavodu Živ!m. Na pročelju frančiškanskega samostana sredi Ljubljane so se odločili predvajati film o čudovitem razvoju nerojenega otroka, iz katerega je vsakemu normalnemu človeku jasno, da je nerojen otrok človek - tako kot vsi mi. In bi moral imeti vse pravice - tako kot vsi ostali. Tudi in predvsem - pravico do življenja.

Zoranu Jankoviču predlagamo, da ustavi vse postopke inšpekcijskega šikaniranja zagovornikov pravice nerojenih otrok do življenja in ga hkrati pozivamo, da preneha financirati vse organizacije, ki ne spoštujejo pravice nerojenega otroka do življenja.

Orodji boja za življenje nerojenih otrok sta molitev in rožni venec. 

Žal nerojenim otrokom to pravico slovenska država odreka. Odrekajo jim jo tudi iz državnega proračuna bogato financirane organizacije na čelu z Društvom za nenasilno komunikacijo, ki je samo v letu 2015 iz davkoplačevalskih sredstev prejelo več kot 780.000 EUR. Odrekajo jo tudi mediji, ki jih obvladujejo nosilci agresivne ideologije, ki se zavzema za pravico do smrti nerojenih otrok.

Hvala Bogu, obstajajo tudi mirni in dostojanstveni borke in borci za pravice nerojenih otrok. Hvala, drage borke in borci za pravice nerojenih otrok in njihovih mater. Ste glas najbolj nemočnih in najbolj potrebnih pomoči. Zato je vaše poslanstvo sveto.

Gibanje za otroke in družine.si

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top