Bodite dostojanstveni in pogumni borci za otroke! Kapitulacija ne pride v poštev!

Poslanci slovenske politične levice so demonstrirali svojo moč in se v torek  3 marca 2015 nekulturno revanširali za poraz, ki ga je leta 2012 njihova opcija doživela na referendumu o spornem Družinskem zakoniku. Njihovo zmagoslavje je zgolj trenutno, saj je njihova radikalna LGBT ideologija odtujena in človeku ter naravi popolnoma nasprotna. Zato je ključno, da se v teh dneh pogumno zorganiziramo in naredimo tisto, kar od nas pričakujejo in zahtevajo naši otroci.

Koalicija za otroke gre! je povabila vse državljane, da najprej podpišemo pobudo za zbiranje podpisov za sklic referenduma o sporni noveli Zakona o zakonski zvezi in družinskih razmerjih. Navodila najdete TUKAJ.

Prav tako odločno prepričajte vse tiste, ki se v teh dneh želijo predati in hočejo kapitulirati. Naredimo raje vse kar je v naši moči, da bomo svojim otrokom lahko vedno ponosno povedali – »Mi smo se borili in naredili vse, da smo vas zaščitili!«

Naša prizadevanja so obenem tudi priložnost, da poglobimo svoje odnose znotraj družin. Naj bo čas zbiranja podpisov čas prizadevanj, da se bomo znotraj naših družin lepo razumeli in si pomagali. Naša prizadevanja za družino bodo uspela samo takrat, ko bomo ob tem rasli v ljubezni in spoštovanju svojih otrok, staršev, prijateljev in vseh bližnjih.

K. M.

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top