Javna tribuna Koalicije Za otroke gre: Dialog je pot do najboljših rešitev

JAVNA TRIBUNA Koalicije "Za otroke gre!" o ureditvi položaja istospolnih partnerskih skupnosti bo v četrtek 11. 2. ob 18.30 v Svetovnem slovenskem kongresu, Cankarjeva 1/IV,1000 Ljubljana.

V Koaliciji "Za otroke gre!" smo izpolnili predreferendumsko obljubo. Pripravili smo predlog Zakona o ureditvi položaja istospolnih partnerskih skupnosti in ga dali v enomesečno javno razpravo. Predlog predstavlja izhodišče za strpen dialog, v katerem želimo priti do najboljših in najširše družbeno sprejemljivih rešitev.

Vabljeni! 

Metka Zevnik in Aleš Primc, sovoditelja Koalicije "Za otroke gre!" 

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top