Krekovo zadružništvo v povezavi s sodobnim lastništvom zaposlenih

Muzejsko društvo Škofja Loka vas v sodelovanju s kulturnim društvom dr. Janez Evangelist Krek Selca v Krekovem letu vljudno vabi na Blaznikov večer

Krekovo zadružništvo v povezavi s sodobnim lastništvom zaposlenih

ki bo v četrtek,  11. maja 2017, ob 19. uri, v Miheličevi galeriji v Kašči na Spodnjem trgu v Škofji Loki.

Zamisli dr. Janeza Evangelista Kreka (1865 – 1917) o zadružništvu bo predstavil zgodovinar dr. Žarko Lazarević, sodelavec Inštituta za novejšo zgodovino, sodobno lastništvo zaposlenih v Sloveniji pa mag. Aleksander Igličar, nekdanji direktor Zavoda za lastništvo zaposlenih.

Na koncu večera bo loška umetnica Sanela Jahić predstavila avtorski film o lastništvu zaposlenih v podjetju Domel Železniki in podjetju Gorenjski glas Kranj.

Vljudno vabljeni!

Mag. Aleksander Igličar, predsednik Muzejskega društva Škofja Loka

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top