Kršenje človekovih pravic: Odpuščanje matičarjev, ki zaradi nestrinjanja nočejo sklepati homoseksualnih zakonskih zvez!

Guverner zvezne države Kentucky (ZDA) je svojim uradnikom ukazal, da morajo sklepati homoseksualne zakonske zveze, ki posledično pomenijo tudi posvojitve otrok v take zveze. V kolikor tega ne bodo storili, bodo odpuščeni!

Vrhovno sodišče v ZDA je junija kontroverzno uzakonilo homoseksualne zakonske zveze!

Pet vrhovnih sodnikov je junija odločilo, da so avtorji ameriške ustave leta 1787 pod besedno zvezo »zakonska zveza« razumeli tudi "homoseksualne zakonske zveze". To seveda ni res, saj je bila homoseksualnost v ZDA do sredine sedemdesetih let prejšnjega stoletja razumljena in obravnavana kot bolezen. S takšnim spornim in grobim stališčem so v ZDA na ravni zakonodaje ukinili zakonsko zvezo moškega in ženske ter jo nadomestili z »zvezo dveh oseb«.

Sodišče je odprlo vrata množičnim kršitvam človekovih pravic in diskriminaciji!

Z odločitvijo Vrhovnega sodišča so sodniki uvedli nove oblike pravnega nasilja, na osnovi katerega bodo državne uradnike ločili na privilegirane, ki podpirajo homoseksualno ideologijo in imajo službe, ter na tiste, ki so zaradi svojega nestrinjanja odpuščeni iz državnih služb ter javno stigmatizirani. Demokratski guverner Steve Beshear je uradnikom dejal: “Ko ste se prostovoljno odločili za državno službo, ste prisegli, da boste spoštovali Ameriško ustavo, z vsemi členi tudi tistim, ki govori o homoseksualni zvezi. Če tega ne boste upoštevali, boste odpuščeni.«
 

Več:

www.christiantoday.com

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top