Pozareport.si: Uredniku propadlega Žurnala bodo še naprej plačevali 3.000 EUR! Kaj pa drugi, ki so ostali brez služb?

Po pisanju pozareport.si bodo "katoliški" lastniki propadlega Žurnala Mateju Koširju, kristjanofobnemu nekdanjemu uredniku Žurnala, do konca leta plačevali 3.000 EUR.

Propadli Žurnal je bil v lasti avstrijske medijske hiše Styria. Njen lastnik pa je „Katholischer Medien Verein Privatstiftung“. Se pravi, gre za avstrijsko medijsko združenje, ki se ima za "katoliško". Žurnal je bil znan kot eden najbolj kristjanofobnih in protidružinskih medijev v Sloveniji. Ubijanje hudo bolnih otrok, ki so ga v uzakonili v Belgiji, je pod vodstvom urednika Koširja imenoval: "pravico otrok do evtanazije". Itn. ...

Spomnimo, da je Košir za sobotno številka Žurnala, 24.3.2012, dan pred družinskim referendumom, zapisal naslednjo grobo kristjanofobno izjavo: “Res je, sovražim tistega sosedovega cucka, a pes ni kriv. Tako pač je … Od kod sem zdaj privlekel tega cucka? Ne jaz njega, on je našel mene. Tako kot lezbijke in oni drugi, pa tisti tretji, vedno oni najdejo mene. Ni nujno, da jih razumem, a jih pustim pri miru, čeprav vdirajo v prostor, ki se mi brez njih zdi zadostno naraven. Posadim novo cipreso in se ne vmešavam v to, kje markirajo ali kako drugače izražajo svojo naravnost. Ker če gledam povsem iz svoje perspektive, se mi vse to zdi še vedno veliko naravnejše kot to, da je oni tip po treh dneh vstal od mrtvih in da tako lezbijke kot vsi drugi temu v čast barvamo jajca.

Kakšen človek je Matej Košir, da tako sovraži pse? Kako so lahko "katoliški" lastniki dopustili zaposlitev človeka s tako kristjanofobnimi in protikrščanskimi stališči za urednika časopisa? Očitno pa se podpora kristjanofobiji s strani tega avstrijskega podjetja nadaljuje, saj naj bi, kot rečeno, po poročanju portala pozareport.si nekdanji urednik Matej Košir, še do konca leta prejemal 3.000 EUR. Ali bodo tudi vsi ostali odpuščeni na Žurnalu dobili do konca leta po 3.000 EUR?

Protidružinski časopis Žurnal je bankrotiral!

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top