PROTI, ker ne želimo ideoloških sprememb šolskih programov v smeri homoseksualne vzgoje!

Nov družinski zakon je potrebno zavrniti, ker bo vlada uzakonila homoseksualno ideologijo v osnovnih in srednjih šolah! S sprejemom spornega družinskega zakona bo prišlo do spremembe učnih programov na področju izobraževanja. V ta namen vlada in nekatere občine dajejo na stotisoče EUR letno organizacijam istospolnih  aktivistov.

S pomočjo učbenika Ljubezen je ljubezen in podobnih učbenikov bodo učence seznanjali s spornimi in ideološkimi idejami, da je moški in ženski spol le družbeni konstrukt, da si ljudje sami izbiramo spol in svojo spolno usmerjenost, prav tako pa naj otroci eksperimentirajo s svojo spolno usmerjenostjo ter se udeležujejo Parade ponosa.   V zadnjih desetih letih smo imeli v šolah že na desetine t. i. delavnic o človekovih pravicah, kjer so brez vednosti in soglasja staršev, učence in dijake »indoktrinirali« z omenjeno ideologijo. Delavnice so sledile s strani vlade potrjenemu spornemu učbeniku Ljubezen je ljubezen, ki ga je pripravila organizacija Amnesty International. Na referendumu bomo zato odločali tudi o tem, ali naj takšna ideologija postane uradna ideologija države, ki bo vključena v redne šolske programe.  

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top