Škandal: Boštjan M. Zupančič žrtev radikalne politike Erjavca in Cerarja, ker se je zavzel za pravice nerojenih punčk in fantkov!

V javnosti odmeva grob napad na dr. Boštjana M. Zupančiča, uglednega pravnika in nekdanjega sodnika na Evropskem sodišču za človekove pravice v Strasbourgu. Razlog za medijski linč dr. Zupančiča je njegovo legitimno stališče objavljeno na Facebooku, da je bila nekdanja francoska ministrica za zdravje Simone Veil s tem, ko je legalizirala splav odgovorna za smrt splavljenih žensk in moških v Franciji ter s tem »največja morilka žensk vseh časov«. O tem smo na našem portalu 24kul.si že poročali v prispevku z naslovom »Škandal: Macron bo priredil državni pogreb Simone Veil - odgovorni za smrt 4,1 milijona žensk!«. Prav zaradi teh petih besed je Karel Erjavec posegel po radikalni odločitvi in kaznoval  uglednega pravnika dr. Boštjana M. Zupančiča ter mu odvzel podporo za članstvo v Odboru OZN za človekove pravice in namesto njega izbral zagovornico (!?) uboja nerojenih deklic Vasilko Sancin. Aleš Primc se je na napade na uglednega pravnika na facebooku in twiterju odzval z besedami: "Boštjanu M. Zupančiču odprta vrata v stranko Glas za otroke in družine. Sprejemni izpit naredil z odliko! Dobrodošli med soborkami in soborci!"

V Sloveniji je na oblasti abortivna vlada Karla Erjavca, Mira Cerarja in Dejana Židana!

Odločitev ministra Karla Erjavca in predsednika vlade Mira Cerarja je še en dokaz, da imamo v Sloveniji na oblasti vlado, ki z vsemi sredstvi uveljavlja t.i. abortivno industrijo po vsem svetu ter javno stigmatizira vse poštene slovenske državljane, ki se zavzemajo za spoštovanje življenja otrok od spočetja naprej. V času, ko se v ZDA soočajo s škandaloznimi razkritji trgovanja z nerojenimi deklicami in dečki ter okoriščanjem abortivne industrije, slovenska vlada na račun davkoplačevalcev kadrira in finančno nagrajuje zagovornike umora nerojenih deklic. Obenem pa medijsko kaznuje pogumne pravnike, kar je seveda prvovrsten političen škandal! Skrajni čas je, da se ob takšnih totalitarnih in psevdokomunističnih odločitvah pogumno upremo abortivnemu lobiju, ki je v Sloveniji pobil že preko 700.000 nerojenih otrok in ki z medijskimi linči kaznuje vsakogar, ki se tej industriji smrti upira.  Povabljeni ste, da o tem spregovorite med svojimi prijatelji in znanci ter se zavzamete za Boštjana M. Zupančiča in za vse nerojene ženske, ki dnevno umirajo po slovenskih in evropskih bolnicah.

Erjavec, Cerar, Židan in Pahor nimajo glasu poštenih državljanov!

V letu, ko nas čakajo volitve je pomembno pod kakšnimi kriteriji bomo dali podporo svojim kandidatom. Najpomembnejši kriterij za vsakega državljana je, ali kandidat podpira oz. nasprotuje uboju nerojenih deklic in dečkov. Tisti ki podpirajo abortivno industrijo si nikoli ne smejo zaslužiti naše podpore. V naši državi so deklarirani podporniki uboja nerojenih žensk in dežkov naslednji politiki oz. stranke: Karel Erjavec (DESUS), Borut Pahor (SD), Miro Cerar (SMC), Dejan Židan (SD), Ciril Brglez (SMC) in Luka Mesec (ZL). Zapomnite si ta imena in njihove stranke – nikoli, jih ne moremo voliti. To so namreč ljudje in stranke, ki se zavzemajo za legalno ubijanje naših otrok in naših vnukov ter s tem za uničenje slovenskega naroda!

Avtor

Mateja Lorbar

Družbena aktivistka in analitik slovenske družbe. S svojim možem in s tremi otroki živi v manjšem slovenskem kraju.

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top