Socialni demokrati so namenili 11.000,00 EUR za pripravo novega kristjanofobnega Družinskega zakonika!

Bralci 24kul.si so se odzvali vabilu, da nam pomagajo pri pridobivanju podatkov o tem, koliko davkoplačevalskega denarja je ministrica Anja Kopač Mrak, članica stranke Socialni demokrati, nakazala dr. Barbari Novak za pripravo spornih Pravnih izhodišč za pripravo novega Družinskega zakonika. V njem je zapisan predlog, po katerem lahko starši  vzgajajo otroke v skladu s svojim verskim prepričanjem izključno z njihovim soglasjem. V nasprotnem primeru bo država finančno in zaporno kaznovala starše in jim lahko celo odvzela otroke.

Kopije pogodbe, ki so nam jih posredovali bralci 24kul.si, kažejo, da sta dr. Barbara Novak in dr. Gregor Dugar sta za svoje delo prejela skupaj 11.000,00 EUR. Natančnejši pogled kaže, da je Anja Kopač Mrak namenila dr. Barbari Novak 8.000,00 EUR, Dugarju pa 3.000,00 EUR.

Milenko La.
Več: 

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top