Trump ukinil financiranje kriminalne združbe Planned Parenthood international

Donald Trump je dan po 44. obletnici odločitve ameriškega Vrhovnega sodišča o uzakonitvi končanja življenja nerojenega otroka izdal predsedniški odlok o ukinitvi državnega financiranja Planned Parenthood international, največje svetovne mreže za izvajanje končevanja življenj nerojenih otrok. Kot je znano, je ta kriminalna organizacija prodajala telesa otročkov, katerih življenje so končali na teh klinikah.

Donald Trump je odločitev sprejel dan po obletnici odločitve, ki je v 44 letih prinesla več kot 59 milijonov smrti nedolžnih ameriških deklic in dečkov.

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top