Sporočilo referenduma: Minister Grilc, čas je, da odstopite!

Na referendumu je več kot 132.000 ljudi izreklo nezaupnico ministru Grilcu zaradi njegovega laganja, zavajanja ter protiustavnega in protizakonitega delovanja.

Upamo, da bo minister razumel sporočilo in odstopil.

Napovedi nedemokratičnih posledic referendumskih sprememb sprejetih leta 2013 so se izkazale za resnične. Mediji in del politike so odkrito spodbujali neudeležbo, vladajoča elita pa si je vse, ki se iz kakršnegakoli razloga niso mogli udeležiti referenduma, z ustavnimi spremembami formalno pripisala na svoj račun. Številke so  jasne - vladni predlog je bil na referendumu zavrnjen s 67%.

Minister Uroš Grilc dokazano lagal v Državnem zboru! 
Neverjetno: Minister Grilc še kar naprej zavaja!

 

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top