Pred štirimi leti groba diskriminacija Luca di Tolve!

Pri "aferi Luca di Tolvo" v Sloveniji je šlo za tipičen partijski vzorec, ko se “partija” maščuje oz. disciplinira svojega nekdanjega člana. Slovenska javnost vedno bolj spoznava nestrpnost organizacij homoseksualnih aktivistov. Polna usta so jih "človekovih pravic", dejansko pa uvajajo totalitarne pritiske in omejujejo svobodo govora.

Primer tega je bilo pred tremi leti predavanje Luce di Tolve, nekdanjega homoseksualca, ki je danes poročen (z ženo) in oče enega otroka. Od homoseksualnosti se je odvrnil s pomočjo dr. Josepha Nicolosija, ki je ameriški klinični psiholog in ustanovitelj Zveze za raziskovanje in terapevtsko obravnavo homoseksualnosti.

Njegovo predavanje bi moralo biti v soboto 28.4.2012 v Šolskem centru Postojna. Dogodek je bil v sklopu t.i. Škofijskega dneva mladih, ki ga je je organizirala katoliška založba Emanuel. Na predavanje in predstavitev njegove knjige so bili povabljeni mladi, ki jih ta tematika zanima.

Časopis Dnevnik, ki vse bolj postaja glasilo aktivistov teorije spola, je 15.4.2012 problematiziral omenjeno srečanje z besedami, da gre za medikalizacijo homoseksualnosti

Omejevanje svobode govora

Vse bolj je jasno, da si homoseksualni aktivisti prisvajajo resnico in pravico, kdo in kako lahko govori o homoseksualnosti. Pri tem ne izbirajo sredstev.

Ravnateljica Helena Posega Dolenc je v svojem odgovoru na zahteve po prepovedi predavanja v Šolskem centru Postojna poudarila, da iz opisa programa ne izhaja, da bi šlo za kaj nezakonitega, prav tako ni razumela, da bi šlo za sovražni govor ipd.

Radikalnim homoseksualnim aktivistom to ni bilo dovolj. Odločili so se, da še bolj stopnjujejo pritisk na šolo in sicer s pomočjo "svojih strokovnih organizacij«, ki so se "izkazale" v času sprejemanja kontroverznega in na referendumu zavrnjenega Družinskega zakonika.  Eno takšnih je Zbornica kliničnih psihologov Slovenije, ki je v svoji izjavi izrazila nasprotovanje t.i. reparativni terapiji in omenjeno predavanje označilo, kot utrjevanje predsodkov proti homoseksualnosti. Temu stališču se je v podporo pridružil še Slovenski center za raziskovanje samomora pri Inštitutu Andreja Marušiča.

Šolski center v Postojni podlegel pritiskom

V četrtek 24.4. je Šolski center preklical soglasje za najem prostorov. S tem je vodstvo šole podleglo pod medijskimi pritiski aktivistov v navezi s POP TV in časopisom Dnevnik.

Pri "aferi Luca di Tolvo" v Sloveniji je šlo za tipičen partijski vzorec, ko se “partija” maščuje oz. disciplinira svojega nekdanjega člana.

Aktivisti po svetu in v Sloveniji postajajo čedalje bolj agresivni, ko gre za omejevanje svobode govora, pluralnega dialoga, demokracije in temeljnih človekovih pravic. Čedalje bolj nasprotujejo vsaki demokratični razpravi na temo homoseksualnosti ter in diskriminirajo in stigmatizirati vse organizacije in posameznike, ki javno podvomijo v radikalno homoseksualno ideologijo in t.i. teorijo spola, ki ne priznava, da obstajata na ravna ženskiin moški spol. Z Resolucijo Lunaček pa celo zahtevajo, da države kazensko sankcionirajo drugačemisleče, kar se v nekaterih državah po svetu že čedalje pogosteje dogaja.

Zakaj aktivisti omejujejo svobodo govora?

Vse kaže, da si aktivisti teorije spola in homoseksualni aktivisti prisvajajo ekskluzivno pravico do govora o homoseksualnosti in to po načelu lastne nezmotljivosti in v imenu človekovih pravic. Najhujših njihovih napadov so delelžni nekdanji homoseksualci. O tem je pred časom govoril Jean-Pier Delaume-Myard, istospolno usmerjeni tiskovni predstavnik francoskega gibanja La Manif Pour Tous,

Velika večina se strinja s tem, da naj homoseksualci živijo tako kot želijo. Vendar pa so njihovi nameni širši. Njihove težnje so, da homoseksualnost, spreminjanje spola in eksperimentiranje s spolno usmerjenostjo čedalje bolj razširijo med otroki tudi po šolah in celo v okviru šolskih sistemov. To pa se seveda ša kako tiče vsakega od nas.

Pri "aferi Luca di Tolvo" v Sloveniji je šlo za tipičen partijski vzorec, ko se “partija” maščuje oz. disciplinira svojega nekdanjega člana. Za zgled, da se ostali ne bi upali spregovoriti. Luca di Tolvo je bil namreč 18 let aktiven homoseksualec, danes pa po vsem svetu pripoveduje o svoji negativni izkušnji s homoseksualnim življenjskim slogom in odvrnitvi od njega

Zakaj je za vse pomembno da o teh stvareh poteka demokratična javna rzprava?

Velika večina se strinja s tem, da naj homoseksualci živijo tako kot želijo. Vendar pa so njihovi širši. Njihove težnje so, da homoseksualnost, spreminjanje spola in eksperimentiranje s spolno usmerjenostjo čedalje bolj razširijo med otroki tudi po šolah in celo v okviru šolskih sistemov. To pa se seveda ša kako tiče vsakega od nas.

Projekt Meašearim

Sorodne novice

Komentarji

Komentiranje trenutno ni mogoče.

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top