• Španija: Grozljivo izkoriščanje žensk!

    V zadnjih letih je Španija postala zanimiva država za bogate pare, ki želijo umetno oploditev. Tudi zato, ker je zaradi krize Španke množično prodajajo jajčeca in s tem ogrožajo svoje zdravje.

  • Deklaracija

    Živimo v času najhujše moralne, politične, gospodarske in finančne krize po osamosvojitvi, znašli smo se v razvojni slepi ulici, opozarjajo podpisniki deklaracije Civilna družba za pravično Slovenijo. Več kot 30 civilnodružbenih organizacij v deklaraciji Civilna družba za pravično Slovenijo opozarja…

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top