Teorija Spola

Pismo zaskrbljenega očeta

Za najino hčerko je po teh pogovorih v vrtcu vseeno, s kom se bo poročila, s fantom ali s punco, očitno še skoraj raje s punco.

Postabortivni sindrom

Kristjanofobija

Mnenja in analize

Evtanazija - Huda jama človeštva

Evtanazija bi v primeru, da bi postala nekaj »normalnega«, zelo hitro pomenila sredstvo za “človekoljubno” družbeno »odstranjevanje« ostarelih in bolnih – kako sprevrženo – na njihovo lastno pobudo.

  • Kri ni voda!

    Znanstveno dokazano: Predana mama in oče sta naravna izbira okolja, v katerem naj otrok raste in se razvija. Narava je naredila, kar je bilo v njeni moči, da bi mama…

  • Razočarana dijakinja: Na Srednji vzgojiteljski šoli nam perejo možgane

    "Pozdravljeni! Obiskujem Srednjo vzgojiteljsko šolo in gimnazijo Ljubljana, torej sem vsak dan na Pedagoški fakulteti, ki se nahaja v isti stavbi. ŠOU Ljubljana po celotni stavbi lepi propagandne slike v…

KUL.si - Zavod za družino in kulturo življenja je neprofitna organizacija, ki je leta 2009 nastala z namenom pospeševanja temeljnih vrednot: človeškega življenja, človekovih pravic, družine, solidarnosti, demokracije, svobode in aktivnega državljanstva. Spletna stran 24kul.si je interna spletna stran zavoda, Civilne iniciative za družino in pravice otrok ter Koalicije za otroke gre!. Namenjena je izključno informiranju svojih članov in simpatizerjev.

E-novice

E-novice so namenjene obveščanju o delovanju Zavoda KUL.si in povezovanju vseh, ki jih zanima problematika družine in življenja.

Back to Top